ÁGORA. ULTIMOS NUMEROS DISPONIBLES EN DIGITAL

viernes, 30 de septiembre de 2022

Invitación a la tertulia de Anna Rossell, en Barcelona, viernes 30 de septiembre/ Notas / actualidad literaria / Revista Ágora

 


La tertulia de Anna Rossell

Lugar: Pati LLimona, Carrer Regomir 3. BARCELONA

Hora y día: 19:00 h. Viernes 30 de septiembre 2022

Anna Rossell, poeta, novelista, profesora y traductora, os invita, un nuevo curso, a participar en su tertulia, que se inicia este viernes 30 de septiembre, en Barcelona.

La primera sesión, este viernes, estará dedicada a la novela de Anna Rossell "Barcelona, aquells anys... El despertar d'una consciència".

Si pueden lean, antes o después, la novela. Muchas gracias a nuestra colaboradora, que nos ha transmitido esta nota informativa, que compartimos, en catalán.

 

                      INVITACIÓ


DIVENDRES, 30 DE SETEMBRE, us convoco si us ve de gust venir al PATI LLIMONA, Carrer Regomir, 3, 08002 Barcelona19:00 h, a una 


LECTURA-TERTÚLIA-TALLER LITERARI 

per poder reflexionar sobre la literatura a partir de la meva novel·la Barcelona, aquells anys... El despertar d'una consciència. 

La idea és llegir-ne alguns fragments, i debatre després sobre els fragments llegits, les impressions del públic assistent, les tècniques narratives de la novel·la en concret i també en general. Els comentaris i les preguntes de les persones interessades enriqueixen les persones que escrivim i a la comunitat lectora en general.

En annex, us adjunto cartell amb més informació.

Us hi espero amb molta il·lusió,

Gràcies per acompanyar-m'hi,

Anna Rossell

 

 

REVISTA ÁGORA DIGITAL SEPTIEMBRE 2022/ NOTAS/ ACTUALIDAD LITERARIA/ LA TERTULIA DE ANNA ROSSELL

No hay comentarios:

Publicar un comentario