ÁGORA. ULTIMOS NUMEROS DISPONIBLES EN DIGITAL

jueves, 26 de enero de 2023

Tertulia con Anna Rossell sobre su novela "Barcelona, aquells anys. El despertar d'una consciència", el viernes 27 de enero 2023, 18.30 H. en la biblioteca de Teyá-Teià, "Can LLauradó", provincia de Barcelona.





Os recomendamos a los amantes de la buena literatura esta lectura-tertulia-taller con Anna Rossell. Tanto para los que puedan disfrutar de la lectura en catalán como en español, aconsejamos su novela "Barcelona, aquells anys", sobre la cual girará la lectura. Será el viernes, 27 de enero, en Teyá ("Teià", en catalán), en la provincia de Barcelona, a las 18.30 h. en la Biblioteca Can Llauradó, de Teiá-Teià.

De la novela Barcelona, aquells anys / Barcelona, aquellos años, hay ediciones en catalán y en español (Ed. Círculo Rojo)

Día, lugar y hora.
DIVENDRES, 27 DE GENER 2023, 18:30 h
BIBLIOTECA DE TEIÀ, CAN LLAURADÓ
Avinguda J. Roca Suárez- Llanos, 40

08329 Teià

ENTRADA LLIURE




Recogemos la invitación enviada amablemente por la escritora Anna Rossell. Un placer y una riqueza leer en español y en catalán, lo que para un hispanohablante es accesible.

Estimades amigues, estimats amics, 

us voldria convidar a una sessió de lectura-tertúlia-taller literari partint de la meva darrera novel·la Barcelona, aquells anys. El despertar d'una consciència.

La meva idea és que no sigui tant una presentació, sinó un taller confegit a base de diàleg amb el públic: parlar de com es construeix una novel·la, tipus diversos d'escriptura, diferents veus narradores (funció de la veu narradora, del diàleg, de la tècnica del monòleg interior, del fluir de la consciència, de l'estil indirecte lliure...). Però per a fer-ho partiré de la meva pròpia escriptura partint de la novel·la esmentada. 


La novel·la es presenta en dues parts estilísticament diferenciades: la primera, divertida i plena d'ironia picaresca, i la segona, d'accent més seriós i reflexiu.

Narrada en primera persona per una nena, que va creixent en el decurs de l'acció, la novel·la s'ubica a Barcelona, al començament als anys 60 i acaba el 1975 del segle passat, amb la mort de Franco. Tanmateix, podria esdevenir-se a qualsevol ciutat d'Espanya.


DIVENDRES, 27 DE GENER 2023, 18:30 h

 

BIBLIOTECA DE TEIÀ, CAN LLAURADÓ

Avinguda J. Roca Suárez- Llanos, 40
08329 Teià


ENTRADA LLIURE


Us hi espero amb molta il·lusió


Anna Rossell

 


ÁGORA DIGITAL/ RECOMENDACIONES CULTURALES

No hay comentarios:

Publicar un comentario